Autor

Lorién Casasús Pascual (Barcelona, 1985). Vaig cursar els meus estudis primaris, secundaris i post-obligatoris a l' Escola Pia Santa Anna de Mataró. Sóc Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona (2009) i Graduat en Treball Social UDL (2010-2012) UB (2013-2015). Vaig obtenir el Certificat d'Aptitud Pedagògica (2009) que em permet dedicar-me a allò que m'agrada: ensenyar i aprendre.

He procurat participar del teixit associatiu de les ciutats de Mataró, Barcelona i Lleida, a més dels pobles de Saidí i Biescas, en les que coopero en tots els projectes de divulgació, acadèmics i socials que puc, sempre amb el bé comú com a perspectiva.

He treballat al CCCB com a responsable de sala, de secretari a  l'A.V. Mataró-Centre on vaig engegar el bloc finalista als premis blocs 2010 Mataró-Centre, a Mataró Ràdio en el programa Sabies què? i com a creador o col·laborador dels blocs d'actualitat i d'història:  Ye Alto Aragón, el projecte docent HistoTube, a més del d' Altres històries de Lleida.

He participat també a LleidaTV en el programa d'entreteniment "cafeïna" en la meva etapa com a estudiant a la ciutat i l'espai "l'entrevista" al Diario del Alto Aragón , al  48 hores Puig i Cadafalch i la Revista Sàpiens, per la meva aportació a les xarxes sobre història local.

En l'àmbit universitari he treballat com a tècnic de recerca, a través de la Universitat de Barcelona:"Vers un protocol d'actuació amb usuaris amb conductes acumuladores patològiques" on intervenen diversos serveis d'atenció social i salut pública a les ciutats d' Hospitalet i Barcelona. He participat com a ponent a la Facultat de Pedagogia en en el cicle de Conferències sobre la Innovació docent a la Universitat. 

Actualment les compagino amb la docència al Col·legi Sant Josep, del qual també sóc secretari i Coordinador Pedagògic, al barri de Cerdanyola (Mataró).

 A nivell personal

Estic casat amb la Carmen Acedo Jorge, tenim tres filles i un fill en comú. Visc a la casa on em vaig criar des que els meus pares Vicente Javier Casasús Granada (Jaca, 1950) i Josefina Pascual Alegre (Saidí 1952) van decidir tornar a l'Aragó, d' on van sortir als anys 80 destinats com a mestres a Mataró. A ells els hi dec gran part del que sóc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada