AutorLorién Casasús Pascual (Barcelona, 1985). Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona, certificat d'aptitud pedagògica per la mateixa, actualment hi estudia Treball Social provinent de la Universitat de Lleida. Ha participat del teixit associatiu de les ciutats de Mataró, Barcelona i Lleida en les que ha cooperat en diversos projectes reivindicatius, acadèmics i socials. Actualment treballa compartint coneixement en informàtica bàsica i xarxes socials, per a gent gran al Centre Cívic de Can Cabot i Barba de Mataró i com a membre col·laborador de l' A.V. Mataró Centre, del Grup d' Història del Casal; i El Tot Mataró

Va col·laborar amb la revista Sàpiens, al CCCB on ha treballat com a responsable de sala, avui dia amb  l'A.V. Mataró-Centre de la qual gestiona el bloc finalista als premis blocs 2010 Mataró-Centre,  Creador dels blocs d'actualitat i història:  Ye Alto Aragón, Un Mataró no tan llunyà i el projecte docent HistoTube, a més de participar en el d' Altres històries de Lleida,. Va participar a LleidaTV en el programa d'entreteniment "cafeïna"  i en la fundació del Centre d'Estudis Comarcals del Segrià en la seva etapa com a estudiant a la ciutat.

Com a tècnic de recerca, a través de la Universitat de Barcelona, en el projecte "Vers un protocol d'actuació amb usuaris amb conductes acumuladores patològiques" on intervenen diversos serveis d'atenció social i salut pública a les ciutats d' Hospitalet i Barcelona.  Ha realitzat rutes d'història local, com les que podeu consultar al bloc, per a nois i noies d' educació primària, en col·laboració amb el Centre d' Estudis ProgressA i l' A.V. Mataró-Centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada